1. Which nation on the guide is The Netherlands?.


76 views
Uploaded on:
Category: Sales / Marketing
Description
1. Which nation on the guide is The Netherlands?. A B C D. 1. Which nation on the guide is The Netherlands?. Answer 3 (C= The Netherlands). A = Denmark. B = Ireland. D = Switzerland. D. 2. Who is the Ruler of The Netherlands?. 2. 3. The Kingdom of The Netherlands comprises of:.
Transcripts
Slide 1

1. Which nation on the guide is The Netherlands? A B C D

Slide 2

1. Which nation on the guide is The Netherlands? Answer 3 (C= The Netherlands) A = Denmark B = Ireland D = Switzerland

Slide 3

D 2. Who is the Queen of The Netherlands?

Slide 4

2.

Slide 5

3. The Kingdom of The Netherlands comprises of: The Netherlands and Suriname The Netherlands, the Netherlands Antilles and Aruba The Netherlands, the Netherlands Antilles and Indonesia The Netherlands, the Netherlands Antilles, Aruba and New Amsterdam

Slide 6

3. The Kingdom of The Netherlands comprises of: Answer 2 = The Nederlands, The Netherlands Antilles and Aruba Suriname autonomous since 1975 Indonesia free subsequent to 1949

Slide 7

4. The Netherlands was the first nation to salute the United States by perceiving the American banner, where did this noteworthy occasion happen? Bermuda Aruba West Indies

Slide 8

4. The Netherlands was the first nation to salute The United States by perceiving the American banner. Where did this memorable occasion happen? Answer 3 = In the West Indies, on the little island of St. Eustatius. The US makes the most of its longest unbroken association with the Netherlands!

Slide 9

5. What number of Dutch military are right now conveyed in Iraq? 580 1390 2210

Slide 10

5. What number of Dutch military are as of now conveyed in Iraq? Answer 2 = 1390 The United States has around 135,000 troops in Iraq. *Estimated From the Washington Post April 8 2004 Number of Dutch troops conveyed 2700. Other than to Iraq additionally in Bosnia, Afganistan, the Middle East and different spots. Ease of use of powers; The Netherlands positions third as to yield/commitment of ground strengths after the US and CA with 9,3 % of its ground powers included.

Slide 11

6. Of which universal association was the Netherlands NOT an establishing part? Browse EU NATO Benelux United Nations OSCE Council of Europe Organization of American States United Nations None of the most importantly of the above.

Slide 12

6. Of which universal association was the Netherlands NOT an establishing part? Answer = 7 - Organization of American States

Slide 13

7. Which Tribunal can NOT be found in the Hague International Criminal Tribunal for the previous Yugoslavia International Court of Justice International Criminal Court Permanent Court of Arbitration Rwanda Tribunal The World Court All of those tribunals are in the Hague

Slide 14

7. Which Tribunal can NOT be found in the Hague Answer = All of these tribunals are in The Hague. The World Court is a famous name for the ICJ, it is not a different court .

Slide 15

8. What number of Dutchmen have been Secretary General of NATO? None One Three Five

Slide 16

8. What number of Dutchmen have been Secretary General of NATO? Answer = 3 Luns de Hoop-Scheffer Stikker

Slide 17

9. What kind of Fighter Aircraft does the Netherlands Airforce utilization? F16 Mirage Eurofighter Antonov

Slide 18

9. What sort of Fighter Aircraft does the Netherlands Airforce utilization? Answer = The Royal Netherlands Air Force utilizes the Lockheed F-16. The Netherlands was in 1975 one of the five establishing Nations of the exceedingly fruitful F-16 Multi National Fighter Program. Many F-16\'s has been amassed in the Netherlands. Right now the Netherlands is a level 2 accomplice (other than Italy) in the Joint Strike Fighter program, in which program 9 countries under the US\'s lead are adding to the cutting edge Fighter airplane.

Slide 19

10. What number of diverse US-assembled weapon frameworks would you be able to discover in the stock of the Netherlands military 8 15 35

Slide 20

10. What number of distinctive US-constructed weapon frameworks would you be able to discover in the stock of the Netherlands military The Netherlands utilizes numerous US-fabricate frameworks like: The McDonnell Douglas KDC-10 tanker flying machine The Lockheed P3 Orion The C-130 Hercules The Lockheed F-16 Boeing Apache Chinook helicopters The SSM Harpoon framework Standard SM2-MR Block III-An Evolved Sea sparrow rockets The Lockheed MRLS framework The Raytheon Patriot PAC-3 rocket framework STINGER Man cushion the DRAGON-McDonnell Douglas Aerospace Hughes TOW and Amraam Answer = more than 35!

Slide 21

11. In rate of GDP, what amount of does the Netherlands Government add to Development Cooperation? Utilization scale to look over 0.1 to 1.0%: on the off chance that you squeeze 3, it implies you think it is 0.3 % 0.1% 0.2% 0.3% 0.4% 0.5% 0.6% 0.7% 0.8% 0.9% 1.0%

Slide 22

11. In rate of GDP, what amount of does the Netherlands Government add to Development Cooperation? Answer C: 0.8%, the aggregate sum in 2003 is 3,8 billion Euro for each year. As per OECD-insights just 5 nations (out of 22) contribute more than 0.7%. Source: OECD

Slide 23

11. In rate of GDP, what amount of does the Netherlands Government add to Development Cooperation? Source: OECD

Slide 24

12. The US and the Netherlands as of late consented to arrange exercises on: HIV/AIDS Education Cicadas Malaria

Slide 25

12. The US and the Netherlands as of late consented to facilitate exercises on: Answer: HIV/AIDS. On September 3, 2003 Prime Minister Balkenende and President Bush issued a joint articulation on participation against AIDS. The two nations will collaborate on HIV/AIDS counteractive action, treatment and consideration in Africa, starting with Rwanda, Ghana and maybe extending to Zambia, Ethiopia and potentially Sudan.

Slide 26

13. Is the estimation of Dutch fares of nourishment and rural items in 2003 littler than aggregate US Food and Ag. sends out? Yes or no. Yes No

Slide 27

13. Is the estimation of Dutch fares of nourishment and rural items in 2003 littler than aggregate US Food and Ag. trades? Yes or no. Answer: Dutch horticultural fares surpass downright US Agricultural fares! Dutch sends out: USD 58,6 billion US trades: USD 55,5 billion

Slide 28

14. US auxiliaries of Dutch organizations are an essential “insource” of great, lucrative US employments. What number of employments are created (approx) by US backups of Dutch organizations? <500.000 employments >500.000 occupations

Slide 29

14. US auxiliaries of Dutch organizations are an essential “insource” of brilliant, lucrative US occupations. What number of employments are created (approx) by US auxiliaries of Dutch organizations? Answer: very nearly 600.000 occupations created by Dutch Foreign Direct Investment in the US. An aggregate of 2,370 associates. The Netherlands is the third biggest speculator in the US (UK, France no. 1 and 2 in 2002). Per capita the Netherlands by a long shot the greatest speculator.

Slide 30

15. Which of the accompanying is NOT a legitimate choice in the Netherlands? Willful extermination Same-sex marriage Drugs Abortion Prostitution Medicinal cannabis All None

Slide 31

15. Which of the accompanying is NOT a legitimate alternative in the Netherlands? Answer = 3 It is an offense to create, gangs, offer and import/fare drugs. Nonetheless, it is not an offense to utilize delicate medications.

Slide 32

16. What is the purpose behind having cafés in the Netherlands? To satisfy our residents To tease the United States To energize tourism from the United States To ensure cannabis clients, particularly youths, from introduction to hard medications and criminal associations

Slide 33

16. What is the purpose behind having cafés in The Netherlands? Answer = 4 To ensure cannabis clients, particularly adolescents, from introduction to hard medications and criminal associations . Rate medications use adolescents age 15-16

Slide 34

17. Which a world\'s piece has the most astounding rate of individuals utilizing cannabis? Western Europe United States Canada Australia

Slide 35

17. Which a world\'s piece has the most astounding rate of individuals utilizing cannabis?

Slide 36

A vast piece of the Netherlands is roar see level. Amid the most recent thousand years the Dutch have attempted to stop the land\'s decrease range and to increase new land. The perpetual battle against the water has brought about an interesting scene. 18. What amount of The Netherlands is beneath ocean level?

Slide 37

18. What amount of The Netherlands is beneath ocean level? Answer 2 = +/ - 50 % An extensive piece of the Netherlands is roar see level. Amid the most recent thousand years the Dutch have attempted to stop the land\'s decrease zone and to increase new land. The interminable battle against the water has brought about an one of a kind scene.

Slide 38

19. Which of the accompanying words get their inception from the Dutch dialect? Supervisor originates from the Dutch word BAAS Cookie originates from the Dutch word KOEKJE Coleslaw originates from the blend of two Dutch words: KOOL (cabbage) and SLA (plate of mixed greens) Dumb originates from the Dutch word DOM Golf originates from the Dutch word KOLF, initially a Dutch Game Dollar originates from Daalder Yankee originates from the run of the mill Dutch name JAN KEES

Slide 39

19. Which of the accompanying words get their source from the Dutch dialect? Answer = All of the above Boss originates from the Dutch word BAAS Cookie originates from the Dutch word KOEKJE Coleslaw originates from the blend of two Dutch words: KOOL (cabbage) and SLA (serving of mixed greens) Dumb originates from the Dutch word DOM Golf originates from the Dutch word KOLF, initially a Dutch Game Dollar originates from Daalder Yankee originates from the regular Dutch name JAN KEES

Recommended
View more...