Premi Convenci AjuntamentSostenible .


32 views
Uploaded on:
Description
Estada de top de setmana per a cada persona premiada (per a 2 persones) . Programa top de setmana Arribada divendres a la tarda. Pensi
Transcripts
Slide 1

Premi Convenció A juntament +S ostenible

Slide 2

Estada de top de setmana per a cada persona premiada (per a 2 persones)

Slide 4

Programa top de setmana Arribada divendres a la tarda. Pensió complerta des del sopar de divendres balances l\'esmorzar de diumenge. 4 activitats. * Detalls: Cap de setmana an escollir en temporada mitja. Habitacions dobles amb lliteres i bany singular, totalment equipades. Esmorzar tipus bufet lliure i dinars/sopars tipus self-benefit (an escollir entre 2 groundworks i 2 segons plats) . Activitats determinades pel focus en funció dels nombre visitants del focus i la climatologia.

Slide 5

Activitats possibles Visita guiada a l\'edifici bioclimàtic i integrat en el paisatge de les Planes de Son. Recorregut naturalístic guiat per la vall de Son. Passeig guiat al poble de Son . Visita al focus de fauna . Sessió d\' astronomia : projecció al planetari i observació directa del cel nocturn. Tallers varis relacionats amb el coneixement del medi i l\'aprofitament tradicional dels recursos. Activitats d\' astronomia vàries. El Sol , una estrella més propera. Històries de la lluna. Planetes de fum i gel. Estrelles de hues: el cel profund.

Slide 6

www.les planesdeson .com

Slide 7

Animeu-vos a participar!

Recommended
View more...